Mapy i Atlasy
Koszyk
Zamknij
Kontynuuj zakupy ZAMAWIAM
suma: 0,00 zł
Ulubione produkty
Lista ulubionych jest pusta.

Wybierz coś dla siebie z naszej aktualnej oferty lub zaloguj się, aby przywrócić dodane produkty do listy z poprzedniej sesji.

Szukaj
Oferta

DLA SZKÓŁ I INSTYTUCJI PAŃSTWOWYCH WYSTAWIAMY FAKTURY Z 14-DNIOWYM TERMINEM  PŁATNOŚCI

  • promocja

Organizacja pracy w hotelarstwie. Proksenia

Ocena:
4.2 Oceny: 5 4.2
Cena brutto: 9,90 zł

Cena regularna: 19,90 zł

9.90
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 14,90 zł Jeżeli produkt jest sprzedawany krócej niż 30 dni, wyświetlana jest najniższa cena od momentu, kiedy produkt pojawił się w sprzedaży.
Cena netto: 9,43 zł

Cena regularna: 18,95 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 14,19 zł Jeżeli produkt jest sprzedawany krócej niż 30 dni, wyświetlana jest najniższa cena od momentu, kiedy produkt pojawił się w sprzedaży.
ilość szt.
-50%

towar niedostępny

Producent: Proksenia
Kod produktu: 3917

Opis

EGZEMPLARZ POWYSTAWOWY

Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników. W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarządzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.

Szczegóły Szczegóły

Wydanie 2006
Liczba stron 240
Format 16 x 23,5 cm
Oprawa miękka
Szczegóły
Holder do góry
Szablon Shoper Modern 3.0™ od GrowCommerce
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl